Instagram


Facebook

Beck Maskin kommer med nyheter från Bauma


2019-08-08

Björn Elander vid Kobelco-grävaren SK 75/7.
Bild: Live Business Media Group
Björn Elander vid Kobelco-grävaren SK 75/7.

Om drygt en månad kommer Beck Maskin till Entreprenad Live, bland annat för att visa upp sin nyhet från Bauma: en åtta tons Kobelco larvbunden grävare.
– Den är både snabbare och starkare än föregångarna. Det har fått beteckningen SK 75/7, en moderniserad hytt och många nya elektroniska finesser. Ett klart steg framåt,  säger Björn Elander, platschef och säljare vid Beck Maskins anläggning i Kungälv.


Beck Maskin är ett norskägt familjeföretag och generalagent vars verksamheter i Norge och Sverige är ungefär lika stora. I Sverige bedriver Beck Maskin verksamhet i Kungälv, Haninge och Järfälla.

I Sverige har Beck Maskin ett 30-tal anställda och på alla tre verksamhetsorterna kan kunden få samma service. Kobelco-agenturen har Beck Maskin haft sedan 2013.
– Vi säljer en Kobelcomaskin om dagen inom Beck Maskin koncernen, antingen i Norge eller Sverige.

Men Beck Maskin säljer också Airmans grävare, upp till fem ton som man samproducerar med Hitachi. Förutom den nya 8-tonnaren kommer Beck Maskin att på Entreprenad Live att visa upp ett brett utbud ur sitt sortiment. Och naturligtvis står man i prova-på-området.
– När vi medverkade på Entreprenad Live i Göteborg kunde man provgräva med tre olika Kobelcomaskiner. Vi tyckte det var jättebra. Vi kommer att erbjuda provgrävning också i Skåne, förhoppningsvis med tre maskiner även den här gången.Källa: Live Business Media Group


Skriv ut
Mest lästaLundaman

lillevrå


Hullert
Unica Media AB © 2018
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se