Instagram


Facebook

CareTrack ingår nu som standard för utvalda kompaktmaskiner från Volvo


2020-01-09

I syfte att öka kundernas produktivitet och lönsamhet ingår nu Volvos telematiksystem CareTrack som standard i vissa kompakta grävar- och hjullastarmodeller i Europa, Mellanöstern och Afrika, åtföljt av en kompletterande treårig prenumeration.
Bild: Volvo Construciton Equipment
I syfte att öka kundernas produktivitet och lönsamhet ingår nu Volvos telematiksystem CareTrack som standard i vissa kompakta grävar- och hjullastarmodeller i Europa, Mellanöstern och Afrika, åtföljt av en kompletterande treårig prenumeration.

I syfte att öka kundernas produktivitet och lönsamhet ingår nu Volvos telematiksystem CareTrack som standard i vissa kompakta grävar- och hjullastarmodeller, samt ett treårigt grundabonnemang.

Volvo CE kan stolt meddela att CareTrack nu kommer att installeras som standard i kompaktgrävare från 5 ton och uppåt samt på alla kompakta hjullastare i Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA).

Kunderna kan komma åt funktionerna för kartläggning och spårning, dagliga timmar och serviceöversikt kostnadsfritt i tre år.

För vissa modeller har kunderna till och med möjlighet att få mer avancerade driftdata, till exempel bränsleförbrukning och användningsgrad.

– Tryggheten i att maskinerna är uppkopplade oavsett storlek gör att maskinägandet blir enklare och därmed mer lönsamt. Att våra kunder får bättre möjligheter att se hur maskinen presterar och deras behov av service via CareTrack ger förutsättningar för kostnadssänkningar, säger Martin Nyrén, produktägare servicemarknad hos Swecon.

Allt eftersom populationen av kompaktmaskiner anslutna till CareTrack växer, så räknar Volvo CE med att kunna bredda sitt utbud av tjänster specifikt för kompaktmaskiner. En ambition är till exempel att erbjuda unika kompaktmaskinrapporter.

– Vi lever i en uppkopplad värld och det har aldrig funnits en bättre tid att göra verklig skillnad med hjälp av data, säger Ivona Baldyga, chef för produktivitets- och effektivitetstjänster i Volvo CE:s försäljningsregion EMEA.
– Genom att koppla upp maskiner – oavsett om de är kompakta eller inte – kan vi hjälpa kunderna att förbättra effektiviteten, drifttiden och lönsamheten i deras verksamheter.


Erkännande av uthyrningsbranschen
Tidigare i år belönades Volvo CE med ERA Technical Committee Award på 2019 års ERA (European Rental Awards) i Madrid för sitt kontinuerliga engagemang för att tillgodose den europeiska uthyrningsbranschens behov och önskemål.

Branscherkännandet har sporrat Volvo CE i företagets ansträngningar att förbättra uppkopplingsmöjligheterna för kompaktmaskiner och leva upp till sin ambition att vara kundernas förstahandsval när det gäller drifttid, total ägandekostnad och säkerhet.

Beslutet att som standard erbjuda tre års kostnadsfri tillgång till CareTrack för många kompakta modeller är bara ett exempel på det här engagemanget.Källa: Swecon


Skriv ut
Mest lästaLundaman

lillevrå

Allu

Broddson

TMR

Hogia

Unica Media AB © 2018
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se