Instagram


Facebook

2021 års Rototilt-stipendiater utsedda


2021-07-03

Från vänster Mohamad Yabrak och Joakim Johansson samt biträdande rektor Rebecka Edin.
Bild: Rototilt
Från vänster Mohamad Yabrak och Joakim Johansson samt biträdande rektor Rebecka Edin.

Enligt årlig tradition och för sjätte året, delade Rototilt ut sitt skolstipendium till årskurs 9 elever på Renforsskolan i Vindeln.

I år blev det Mohamad Yabrak och Joakim Johansson i årskurs 9A samt 9C som tilldelades varsitt stipendium via en digital film som Rototilt skapat i samband med skolavslutningen.

– Det känns fantastiskt roligt att vi, trots i fortsatt digitalt format, får dela ut detta viktiga stipendium. Dessutom till två värdiga vinnare som verkligen uppfyller våra kriterier om god prestation och gott kamratskap, berättar Group HR Manager Peter Strömberg.

Rototilt-stipendiet är en viktig del i vår strategiska kompetensförsörjning för att öka intresset och sätta fokus på prestation och gott kamratskap hos framtida arbetskraft.

– Det är även en viktig del i vårt viktiga och långsiktiga samarbete med skolan i Vindeln, där vi byggt ett bra och nära samarbete, allt för att skapa intresse och visa alla de framtida yrken och fantastiska möjligheter som finns i Vindeln, avslutar Peter Strömberg.


Källa: Rototilt


Skriv ut
Mest lästalillevrå

Hogia

Provia


Kalmar-kylarrenovering
Unica Media AB © 2018
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se