Instagram


Facebook

Cramo AB rekryterar ny Head of Finance


2020-06-23

Samuel Alteborg tillträder tjänsten som Head of Finance 1 september.
Bild: Cramo
Samuel Alteborg tillträder tjänsten som Head of Finance 1 september.

Samuel Alteborg rekryteras till rollen som Head of Finance på Cramo AB – han ersätter Joakim Schedvins som under maj meddelade att han lämnar Cramo AB för en ny utmaning utanför bolaget.


Fyrtioettårige Samuel Alteborg kommer närmast från rollen som Head of Business Management på Telia Sverige och har mångårig erfarenhet av ledande befattningar inom ekonomi, logistik och teknik. Alteborg har en civilingenjörsexamen i industriell ekonomi från Linköpings universitet och började sin karriär inom Scaniasfären för att senare arbeta med finans, strategi, och organisationsutveckling inom konsultbolaget McKinsey & Company. Under sina fem år på Telia Company har Samuel Alteborg bland annat ansvarat för koncernens inköp inom Europa i rollen som Inköpschef EU och som ansvarig för investerings- och kostnadsstyrning i rollen som Operativ Chef för Teliaägda infrastrukturbolaget Skanova.

Samuel Alteborg tillträder tjänsten som Head of Finance 1 september och kommer att rapportera till vd Henrik Norrbom och ingå i ledningsgruppen för Cramo AB. 



Källa: Cramo


Tipsa en vn Skriv ut




Mest lästa











lillevrå

L5navigation

Onninen

Allu

modul-system

Byggval






Industrinät
Unica Media AB © 2018
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se