Instagram


Facebook

Norconsult satsar på produktutveckling


2020-02-25

Kai Jaara ansvarar för Norconsults satsning inom produktutveckling.
Bild: Norconsult
Kai Jaara ansvarar för Norconsults satsning inom produktutveckling.

Norconsult fortsätter sin expansiva resa i Sverige och satsar nu på att bygga upp kompetens inom produktutveckling. Uppdraget leds av Kai Jaara, en erfaren nyckelspelare som själv tilltalas av Norconsults medarbetarägande och öppna kultur.

Under senaste året har Norconsult etablerat affärsområdet Industri på flera orter i Sverige. Nu satsar bolaget även på att bli ett namn inom produktutveckling, med start i Örnsköldsvik och Sundsvall. Kai Jaara, ny teamchef och ansvarig för satsningen, drivs av att få bygga upp nya verksamheter och att se människor utvecklas. 

– Jag fastnade mycket för Norconsults medarbetarägande. Jag tror det ger en extra knorr i medarbetarnas engagemang och deltagande, säger han.

Verksamheten kommer inledningsvis att koncentreras kring Örnsköldsvik och Sundsvall, med målet om att bli minst fem konsulter inom produktutveckling under 2020. 

– Mitt fokus nu i början blir att jobba med strategi, rekrytering och att träffa kunder. På sikt vill vi även bredda oss nationellt, och ser flera möjligheter inom bland annat fordonsindustrin, fortsätter han.



Källa: Norconsult


Tipsa en vn Skriv ut




Mest lästa











lillevrå

L5navigation

Onninen

Allu

modul-system

Byggval






Industrinät
Unica Media AB © 2018
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se