Instagram


Facebook

Rototilts helautomatiska snabbfästessystem den stora snackisen under Conexpo


2020-03-27

Bild: Rototilt

Tiltrotatorer slog stort under entreprenadmässan Conexpo i Las Vegas. Rototilt var väl representerade på området hos maskintillverkare och med en egen påkostad monter. Det som slog allra störst var nyheten med det helautomatiska snabbfästessystemet Rototilt QuickChange.
– Årets snackis utan tvekan, säger Chris Copeland, Country Manager Rototilt Inc.

Rototilt har varit etablerade i Nordamerika över 10 år och är ett känt varumärke bland besökarna på Conexpo. Skillnaden från tidigare mässor är att idag är de flesta medvetna om tiltrotatorkonceptet. Kunderna ställde frågor om hur installationen går till och var de kan köpas, vilket tyder på en större kunskap om tiltrotatorer.

Nyheten med Rototilts helautomatiska snabbfästessystem QuickChange stod i centrum.

– Demon med QuickChange var en stor hit och fick enorm uppmärksamhet. Många blev imponerade över den flexibiliteten som sandwich-lösningen ger. Det kan bli en viktig faktor för att lyckas med tiltrotatorkonceptet. Årets snackis utan tvekan, säger Chris Copeland, Country Manager Rototilt Inc.

Och intresset för tiltrotatorer märktes stort på mässan bland kunder, återförsäljare och olika maskintillverkare. Både i Huddigs och Mecalacs montrar kunde besökarna se kompletta installationer av Rototilts produkter. Även CAT passade på att globalt lansera fabriksinstallerade tiltrotatorer till sina mindre maskinmodeller.

– Att den Nordamerikanska marknaden kommer ta extra fart efter Conexpo känns spännande i och med det stora intresse och konkreta förfrågningar som besökarna signalerade vid mässan, avslutar Chris Copeland.Källa: Rototilt


Skriv ut
Mest lästaUnica Media AB © 2018
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se