Forsen utser två nya gruppchefer inom anläggning i Stockholm


2021-06-16

Bygg- och projektledare samt gruppchefer på Forsen, Göran Spansk och Jonas Nordenmalm. Foto: Forsen
Bild: Forsen
Bygg- och projektledare samt gruppchefer på Forsen, Göran Spansk och Jonas Nordenmalm. Foto: Forsen

Två nya gruppchefer till Stockholmskontoret har utnämnts, Göran Spansk och Jonas Nordenmalm. Båda är idag bygg- och projektledare och tillträdde som gruppchefer 1 juni. 
– Jag är väldigt glad över att Göran och Jonas har börjat som gruppchefer, säger affärsenhetschefen för anläggning Stockholm, Jessica Dagert. 


 Det är med stor glädje och tillförsikt som jag ser fram emot att axla rollen som gruppchef, samtidigt ska det bli både roligt och spännande att bli mer delaktig i Forsens arbete framåt, säger Göran Spansk. Göran är byggledare på Forsen och numera även gruppchef. Han har jobbat på Forsen 10 år.

Jonas Nordenmalm började på Forsen 2019 som byggledare. Sedan 1 juni är han också gruppchef för en av våra anläggningsgrupper i Stockholm. Jonas säger själv att det ska bli mycket inspirerande och roligt att få bli mer delaktig i Forsens utveckling samt att få personalansvar för en grupp.

– Göran och Jonas har lång erfarenhet från anläggningsbranschen både som konsulter och från entreprenadsidan, känner Forsen bra och kommer stärka ledarskapet inom enheten. Vi är idag 25 medarbetare inom Anläggning Stockholm fördelat på tre grupper, säger affärsenhetschef för anläggning Jessica Dagert.


Källa: Forsen