Instagram


Facebook

Swecon levererar trots störningar


2020-03-23

Bild: Volvo Construction Equipment

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) har meddelat att de med anledning av Corona-virusets spridning tillfälligt kommer att stänga ner sina produktionsanläggningar i Sverige med början den 23 mars. Beslutet är inget som i nuläget påverkar reservdelsförsörjningen till Volvos anläggningsmaskiner och Swecons verksamhet fortsätter som vanligt.

En kontinuerlig dialog pågår med Volvo CE samtidigt som Swecon fortsätter att färdigställa de beställda maskiner som just nu befinner sig i produktion för leverans. Med det sagt är tillgången på maskiner hos Swecon på kort sikt fortfarande god för att tillgodose kundernas behov.

"Swecons kunders och anställdas hälsa är högsta prioritet. Samtidigt vill vi vara tillgängliga för våra kunder. Swecons support, service och reservdelsförsörjning kommer att bibehållas med prioriterat och upprätthållet stöd från Volvo CE för att effekterna från Corona-viruset ska minimeras" skriver företaget i ett pressmeddelande.

Swecons anläggningar har öppet som vanligt och serviceorganisationen kommer att fortsätta att utföra service- och reparationer ute hos kunderna. Under rådande omständigheter kommer de personliga kontakterna att begränsas i möjligaste mån, och Swecon ber om förståelse för att situationen kan komma att förändras med kort varsel.Källa: Swecon


Skriv ut
Mest lästaUnica Media AB © 2018
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se