Instagram


Facebook

Blinto slår slutprisrekord på traktorgrävare


2022-08-09

Den rekordskapande Traktorgrävaren, en Huddig 1260 D Linjemaskin.
Bild: Blinto
Den rekordskapande Traktorgrävaren, en Huddig 1260 D Linjemaskin.

Traktorgrävaren, en Huddig 1260 D Linjemaskin, som såldes för rekordbeloppet 3,6 miljoner klubbades igenom den 2 juni 2022 och är inte bara slutprisrekord för maskinen utan även på Blinto.se sedan starten 2018. Det tidigare rekordet för ett enskilt sålt objekt genom tiderna på Blinto låg på 2,85 miljoner för en Scania R450.

Traktorgrävaren var en modell Huddig 1260 D från 2018 som var i gott skick samsas med många andra typer av entreprenadmaskiner på sajten och segmentet har fått ett uppsving under de senaste månaderna där nästan en tredjedel av sökningarna är relaterade till kategorin och dess produkter.


Stort intresse
– Det är alltid kul när enskilda objekt lockar stort intresse och många intressenter, säger mäklaren Jan som skött förhandlingen mellan köpare och säljare. Att intresset är stort märktes dels under pågående auktion då maskinen genererade hela 61 bud från ett tiotal olika intressenter från länder både inom och utanför Norden. Mäklaren Jan menar också vidare på att intresset för att köpa och sälja på nätauktion märks även i den dagliga kontakt han har med säljare och köpare. – Marknaden har mognat efter pandemin och många har förstått nyttan och styrkorna med att använda sig av nätauktioner vid försäljning av maskiner och fordon.


Styrkan med nätauktion
En av styrkorna med att använda sig av just nätauktioner vid försäljning av maskiner och utrustning är det stora antal intressenter objektet har möjlighet att nå ut till. På Blinto når du dag cirka 65 000 budgivare från hela världen och givetvis så ökar då också möjligheten att få rätt och bra betalt för sina objekt.


Källa: Blinto

Tipsa en vän Skriv ut
Mest lästalillevrå

L5navigation

Solide Fundamenter

Onninen

Allu


Pantrading

Entreprenad live 250

Industrinät
Unica Media AB © 2018
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se