Instagram


Facebook

Bravida Norge levererar elinstallationer för cirka 115 miljoner till Skanskaprojekt


2022-01-27

Stadsutvecklingsprojektet Helgerudkvartalet i Sandvika.
Bild: Skanska
Stadsutvecklingsprojektet Helgerudkvartalet i Sandvika.

Bravida Norge har signerat kontrakt med Skanska för att leverera alla elinstallationer till det nya stadsutvecklingsprojektet Helgerudkvartalet i Sandvika.

Helgerudkvartalet är den första etappen i Sandvika centrums stora stadsutvecklingsprojekt där två helt nya kvarter kommer att byggas på totalt cirka 60 000 kvadratmeter. Projektet är en kombinationsbyggnad med både kommersiella ytor och bostäder för att skapa en attraktiv stadskärna där man tar hänsyn till miljöaspekter, kvalitet och befintlig arkitektur.

– Projektet har stort fokus på hållbarhet i stadsutvecklingen, vilket går i enlighet med Bravidas egen hållbarhetsstrategi och vi är mycket glada över att få förtroendet. Vår avdelning i Drammen har en kompetent och erfaren projektmiljö där projektledare och montörer har många års erfarenhet inom området och vi kommer därför kunna säkra en bra leverans, kommenterar Øyvind Hagen, divisionschef för Division Østlandet, Bravida Norge.

Projektet kommer att sysselsätta 10-20 personer från Bravida och den egna avdelningen i Drammen. Projektet påbörjades hösten 2021 och förväntas vara klart 2024.


Källa: Bravida

Skriv ut

Mest lästalillevrå

L5navigation

Farthinder / Proni

Unica Media AB © 2018
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se