Instagram


Facebook

Entreprenad Live tillbaka till Göteborg 2023


2021-11-23

Bild: Live Business Media Group

Hans-Erik Kristensson, projektledare för Entreprenad Live.
Bild: Live Business Media Group
Hans-Erik Kristensson, projektledare för Entreprenad Live.

Entreprenad Live visade att det traditionella mässkonceptet inte bara håller, utan också är väldigt efterlängtat. Branschens öppningsmässa efter pandemin togs emot med öppna armar av såväl besökare som utställare. Över 14.000 besökare passerade grindarna under mässan tre öppningsdagar. Nytt publikrekord.

– Det är så roligt att vara igång igen och verkligen efterlängtat av alla. Entreprenadbranschen behöver träffas i fysiska möten där man kan se utbudet och testa grejer på plats. Det är extra viktigt nu när vi inte kunnat träffas normalt säger Hans-Erik Kristensson, projektledare för Entreprenad Live.

– Att det blev så bra är såklart extra skoj. 92 procent av besökarna och 89 procent av utställarna tyckte att helhetsbetyget av mässan bra bra eller mycket bra. Det är det som är det viktiga, vi är ju bara arrangör av alla möten. I slutändan handlar det ju om att köpare och säljare skall träffas under inspirerande och former lära av varandra, bygga relationer och göra affärer. 96 procent av utställarna angav att deras resultat av att ställa ut varit från tillfredsställande till mycket bra.

Nästa Entreprenad Live arrangeras 15-17 september i Skåne på Ring Knutstorp och i september 2023 är det dags för Göteborg igen.


Källa: Live Business Media Group


Skriv ut
Mest lästalillevrå

Hogia

L5navigation

Farthinder / Proni

Unica Media AB © 2018
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se