Instagram


Facebook

Förnyat flerårsavtal mellan Zeppelin och Maskinentreprenörerna


2022-11-21

Bransch- och arbetsgivarorganisationen Maskinentreprenörerna, ME förnyar samarbetsavtalet med Zeppelin Sverige AB i minst tre år framåt.
Bild: Caterpillar
Bransch- och arbetsgivarorganisationen Maskinentreprenörerna, ME förnyar samarbetsavtalet med Zeppelin Sverige AB i minst tre år framåt.

Bransch- och arbetsgivarorganisationen Maskinentreprenörerna, ME förnyar samarbetsavtalet med Zeppelin Sverige AB i minst tre år framåt. Det innebär bland annat fortsatta medlemsrabatter på entreprenadmaskiner för ME:s medlemsföretag och att ME-skolan även fortsättningsvis utbildar framtidens maskinförare i moderna Caterpillar-maskiner.

– Vi känner stor glädje över att ME vill förnya avtalet med oss. Vi har under många år haft ett långt och givande samarbete som vi vet är uppskattat av ME:s medlemmar och eleverna vid ME-skolorna, säger Thomas Gerlach, General Manager för division Construction vid Zeppelin Sverige.

Samarbetsavtalet är skrivet på tre år plus två optionsår och bygger på en upphandling som ME har gjort.

– Zeppelin har visat på det mest fördelaktiga partnerskapet vid upphandlingsförfarandet gällande både skolmaskinerna och medlemserbjudandet. Av den anledningen vill vi fortsätta vårt samarbete med Zeppelin och förnya avtalet, konstaterar Jonas Thorstenson, vd för ME-skolan och vice vd för ME.


Till nytta för medlemmar, elever och branschen
Ett resultat av det nya avtalet är att alla ME:s medlemmar även i framtiden kan ta del av förmånliga rabatter på ett särskilt urval av Cat-maskiner inom ramen för ME-Edition som säljs exklusivt till ME-medlemmar. Avtalet med Zeppelin förser ME-skolorna med en modern maskinpark. Samarbetet gör det även möjligt för Zeppelins kunder att på plats hos skolorna få provköra maskinerna samt att få möta framtidens arbetskraft.

– ME-skolan som mötesplats skapar ett bra mervärde för såväl ME-medlemmar, företagare och elever som oss. Avtalets syfte är en vinst för alla och ger långsiktiga effekter för fler än Zeppelin och ME vilket känns viktigt, menar Thomas Gerlach, Zeppelin Sverige.

– Med Zeppelin har vi ett uppbyggt förtroende, en stark relation och fungerande rutiner som vi ser fram emot att bygga vidare på under den nya avtalsperioden, säger Jonas Thorstenson, vd för ME-skolan och vice vd för ME.


Kilde: Zeppelin Sverige

Tipsa en vän Skriv ut

Mest lästalillevrå

L5navigation

Farthinder / Proni

Unica Media AB © 2018
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se