Instagram


Facebook

Joacim Elverum blir ny försäljningschef i Arstec


2022-01-21

Joacim Elverum, Sales Manager Nordic i en nyinrättad tjänst på Arstec.
Bild: Arstec
Joacim Elverum, Sales Manager Nordic i en nyinrättad tjänst på Arstec.

Den 2 januari i år tillträdde Joacim Elverum som Sales Manager Nordic i en nyinrättad tjänst på Arstec. Han är 48 år och bor i Stockholm med sin familj. Elverum kommer från NCH Maintenance där han har haft olika chefsbefattningar i Norge, England och de senaste 12 åren i Sverige.

– Vi är mycket glada över att Joacim tackade ja till att leda arbetet med att stärka Arstecs position inom förebyggande vägunderhåll på den skandinaviska marknaden. Joacim har gedigen erfarenhet, något jag själv trivdes med när vi var kollegor i början av 2000-talet, säger general manager Eirik Strand i Arstec AS.

– Jag ser fram emot att komma igång i jobbet. Arstec har en innovativ produktportfölj inom asfaltunderhåll och förnyelse. Nu i början kommer jag mest att ses hos våra svenska kunder, men ser fram emot att jobba med de norska kollegorna under hela våren, säger Joacim Elverum.

Sedan 1979 har Arstec AS varit leverantör av lösningar, produkter, maskiner och utrustning för asfalt och vägunderhåll. De senaste åren har företaget utökat sitt sortiment till att även omfatta kommunal teknik. Arstec AS är idag återförsäljare i Skandinavien, Baltikum och Polen för flera europeiska och amerikanska tillverkare, förutom egenutvecklade produktserier och lösningar.

– För att vara en ledande leverantör inom produktkategorierna arbetar vi kontinuerligt med både kunder och tillverkare för att alltid ha innovativa produkter med toppkvalitet, snabbt levererade till konkurrenskraftiga priser, säger Eirik Strand. För ytterligare frågor, kontakta gärna.


Källa: Arstec AS

Skriv ut

Mest lästalillevrå

L5navigation

Farthinder / Proni

Unica Media AB © 2018
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se