Instagram


Facebook

Cramo AB förvärvar KraftX AB


2023-05-16

KraftX
Bild:Cramo
KraftX

Cramo AB har 15 maj 2023 ingått avtal med KraftX AB om att förvärva samtliga aktier i KraftX AB.

KraftX AB är ett privatägt uthyrningsföretag specialiserat på elverk och reservkraft för industrin, bygg- och infrastrukturbranschen, elkraftsdistribution mm. Företaget är verksamt och har kunder över hela Sverige och finns etablerade i Luleå, Strömsund, Örnsköldsvik, Ljusdal, Örebro, Stockholm, Alvesta, Göteborg och Malmö.

Med förvärvet av KraftX kompletteras Cramos förmåga både med avseende på produktutbud och kompetens inom ett verksamhetsområde som är en viktig strategisk satsning för bolaget.

”Förvärvet av KraftX är en betydelsefull del i vår fortsatta tillväxtresa” säger Cramo Abs vd Henrik Norrbom; ”Cramo och KraftX har en mångårig och framgångsrik relation där våra olika förmågor kompletterat varandra i en rad olika projekt och åtaganden. Nu kan vi tillsammans erbjuda marknaden ett ännu bättre och enklare utbud av produkter, kompetens och hållbara produktivitetslösningar”.

Till ny vd för KraftX har Marcus Sarstedt utsetts. Han kommer närmast från rollen som distriktschef inom Cramo Region Nord. Nuvarande vd Daniel Säll går tillbaka i en ny roll inom Wallbergruppen. Verksamheten inom KraftX kommer att drivas vidare utan andra operativa förändringar.


Källa: Cramo AB


Tipsa en vän Skriv ut
Mest lästalillevrå

L5navigation

Solide Fundamenter

Onninen

Allu

modul-system


Pantrading

Industrinät

Kubicom 250
Unica Media AB © 2018
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se