Instagram


Facebook

Entreprenad Live är fullbokad – rekord i föranmälda besökare


2021-09-23

Peter Eriksson och Hans-Erik Kristensson.
Bild: Live Business Media Group
Peter Eriksson och Hans-Erik Kristensson.

– Det är roligt att det äntligen blir en entreprenadmässa i Sverige. Såväl vi som utställarna och besökarna har längtat efter det här ögonblicket och alla är taggade för att göra dagarna på Säve till en riktigt entreprenadfest.
Det säger Hans-Erik Kristensson som tillsammans med Peter Eriksson arrangerar Entreprenad Live.

– Det blir massor att prova på. Massor att titta på. Massor att provköra och klämma på. Det blir verkligen live!

Intresset från utställarna har varit rekordstort. Pandemin har tvingat maskinföretagen att hålla igen på kundkontakterna. Nya produkter har inte kunnat visa upp för en bredare allmänhet.
– Det är fullt, alla monterytor är slutsålda. Utställarna har verkligen längtat efter att åter få träffa kunderna och att få visa upp sina nyheter. Men de ser också fram emot att bara få träffas, umgås, möta kollegor och att allt ska vara som vanligt igen.

Även besökarna längtar efter mässan. Entreprenad Live på Säve Depå är den enda entreprenadmässan som arrangeras i Sverige i år.
– Vi har aldrig varit med om så många förhandsanmälningar. Det ser ut som om det kan komma mycket folk.

Senaste entreprenadmässan i Sverige var Entreprenad Live på Ring Knutstorp i september 2019, för 25 månader sedan. Sedan dess har pandemin satt stopp.
– Även om Folkhälsomyndigheten nu släpper på restriktioner så fortsätter vi att arbeta så ansvarsfullt som möjligt. Vi kommer att se till det inte uppstår trängsel, att toaletterna extrastädas och att god hygien upprätthålls.

Under det gångna året har Entreprenad Live utvecklat de digitala tjänsterna.
– På Entreprenad LIve Online finns en digital karta över utställningsområdet där alla utställare finns inlagda. En fin möjlighet att redan i förväg planera sitt mässbesök. Eller att använda under mässan för att kunna kryssa rätt mellan alla montrarna.

Den som var med på Säve Depå för tre år sedan kommer att känna igen sig. Små förbättringar har gjorts men i princip är det samma som tidigare. Det finns fina möjlighet att såväl fika som äta lunch eller ta en hamburgare.
– Parkeringsplatserna har förbättrats. De ligger alla i närheten av entrén och alla besökare kan parkera sin bil på asfalt, säger Hans-Erik Kristensson.
– Det är fantastiskt utställningsområde. Eftersom det är ett gammalt flygfält står alla utställare på asfalt samtidigt som det finns fina ytor för att prova på grävmaskiner eller att testköra bilar.


Källa: Live Business Media Group

Skriv ut
Mest lästalillevrå

Hogia

L5navigation

Blinken

Farthinder / Proni


Kalmar-kylarrenovering
Unica Media AB © 2018
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se