Instagram


Facebook

Pär Gustafsson ny avdelningschef på Svevia


2023-05-30

<span>Pär Gustafsson blir ny avdelningschef på Svevia inom division Industri.</span>
Bild:Svevia
Pär Gustafsson blir ny avdelningschef på Svevia inom division Industri.

Pär Gustafsson tillträder som ny avdelningschef för Ballast inom division Industri. Avdelningen är nationell och driver berg- och grustäkter i hela landet.

− Svevias ballastverksamhet är en strategisk och affärskritisk del av hela Svevias värdekedja. Med sin erfarenhet och breda kompetens från väg- och anläggningsbranschen kommer Pär Gustafsson att kunna leda arbetet med att fortsätta utveckla bolagets externa kunderbjudande inom ballast. Eftersom han rekryterats ur Svevias egna led så har han också redan ett brett befintligt nätverk inom bolaget där han är uppskattad för sin person, för sina ledaregenskaper och goda samarbetsförmåga, något som kommer att bidra till det viktiga interna arbete som är förknippat med affären, säger Tomas Johansson, divisionschef Industri.

Pär Gustafsson har många års erfarenhet från väg- och anläggningsbranschen och Svevia. Han började 2005 som arbetsledare på Vägverket Produktion, och har därefter haft olika roller i Svevia, inom såväl division Industri som division Drift, och kommer närmast från en tjänst som arbetschef inom division Drift, Jönköping.

Själv säger Pär Gustafsson att han tilltalas av division Industris expansiva ambitioner, där inte minst förvärv är en viktig del av strategin:

− Ballastorganisationen är en nyckelspelare för hela Svevias affär och en förutsättning för att hela bolaget ska kunna fortsätta expandera, attrahera nya kundsegment och ta nya marknadsandelar. Det känns spännande att få vara med att driva det arbetet men också mycket utvecklande att få möjlighet att kliva in i en ny roll i bolaget. Jag ser fram emot att få lära känna mina nya kollegor och medarbetare och att vara med och bidra till att stärka division Industris affär.


källa: Svevia 


Tipsa en vän Skriv ut
Mest lästalillevrå

L5navigation

Solide Fundamenter

Onninen

Allu

modul-system


Pantrading

Industrinät

Kubicom 250
Unica Media AB © 2018
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se