Instagram


Facebook

Trejon förstärker med ny representant


2021-09-21

Anders Kroon, ny representant på Trejon.
Bild: Trejon
Anders Kroon, ny representant på Trejon.

Trejon är en av de ledande maskinleverantörerna inom lantbruk, skogsbruk och entreprenad via ett rikstäckande nät av återförsäljare. För att stärka närvaron på marknaden och stötta våra återförsäljare förstärks teamet med en ny representant, Anders Kroon.

Anders kommer närmast från en tjänst som lokal maskinsäljare och har därmed en bra bakgrund för att förstå både vad slutkunder och återförsäljare förväntar sig av en representant. Geografiskt kommer han att jobba från Jönköping och söderut med utgång från hemmet i Falkenberg. 

– Vi är så klart glada över att kunna få in en säljare som Anders som har bra erfarenhet, ett driv och ett engagemang som passar oss och vårt företags värderingar. Att han dessutom har erfarenhet av våra produkter sedan tidigare är så klart en bra bonus, säger Johan Schols, Sälj- och marknadschef på Trejon.

Jobbet som representant innebär att Anders tar huvudansvaret för försäljningen och kundkontakten mot våra återförsäljare på området. Han kommer även finnas tillhands för att stötta de lokala säljarna i kundmöten med teknisk- och produktexpertis. 

– Styrkan hos Trejon sitter inte bara i de bra produkterna utan också i den fantastiska personalen, till detta Team hälsar vi nu Anders varmt välkommen, avslutar Johan Schols. 

Anders började sin anställning den 13:e September. 


Källa: Trejon


Skriv ut
Mest lästalillevrå

Hogia

L5navigation

Blinken

Farthinder / Proni


Kalmar-kylarrenovering
Unica Media AB © 2018
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se