Instagram


Facebook

Utökat miljöarbete och pris för stark tillväxt i Stabtechs summering av 2021


2022-01-05


Stabtech är ett av Sveriges snabbast växande företag, enligt Dagens Industris Gasell-ranking. Under 2021 har entreprenadföretaget stärkt sin ställning ytterligare, med miljöanpassad fordonsflotta och två viktiga godkännande av sin nya tätningsprodukt.

Entreprenadföretaget Stabtech har under 2021 tagit viktiga steg för företagets fortsatta tillväxt på en marknad präglad av hård konkurrens och tuffa regulatoriska krav. Det säger vd Emil Belfrage när han summerar det gångna året.

– Vi har under 2021 fokuserat på en strategi för att se till att våra lösningar följer de miljökrav som efterfrågas. Det gäller bland annat vår nya produkt för sponttätning, Stabtech Seal, som godkänts av både Trafikverket och Byggvarubedömningen. Vi har också påbörjat en uppgradering av fordonsflottan med elhybrider, säger Emil Belfrage.


Utsågs till Gasellföretag
Sju år efter det att firman grundats kunde Stabtech under hösten kvittera ut beviset på att deras produkter och tjänster uppskattas av marknaden. Då utsågs företaget av Dagens Industri till ett av 2021 års Gasellföretag, en utnämning som ges till de framgångsrikaste och snabbast växande bolagen i landet.

– Det är vi jättetacksamma för. Hemligheten är såklart att styra bolaget på ett bra sätt. Men det handlar också om att lyckas sälja in en innovativ produkt eller tjänst på en stor marknad som byggmarknaden. Det är en marknad där de större uppdragen i regel utförs av ett fåtal större aktörer. De är intresserade av innovation, men framför allt av produkter som går att lita på, säger Emil Belfrage.


Rustade för större uppdrag
Med de egna satsningarna inom bolaget, och Gasell-utnämningen som en sporre, är Stabtech väl rustade för kommande år.

– Vi har investerat mycket tid och pengar under 2021 och fått fler bitar på plats för att kunna anta större och mer krävande uppdrag. Det har varit ett år som vi utnyttjat genom att optimera våra tjänster och organisation vilket gett resultat säger Emil Belfrage.


Källa: Stabtech

Skriv ut

Mest lästalillevrå

L5navigation

Farthinder / Proni

Unica Media AB © 2018
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se