Instagram


Facebook

Nytt avtal ger Skellefteå nya radhus


2021-06-23

Vintersolen blir ett trevligt och barnvänligt område med 15 radhus som kommer stå klara för inflyttning i kvartal fyra 2022 (bilden är en illustration).
Bild: Ekeblad Bostad

Vintersolen blir ett trevligt och barnvänligt område med 15 radhus som kommer stå klara för inflyttning i kvartal fyra 2022 (bilden är en illustration).I Skellefteå är efterfrågan på bostäder ökande och Ekeblad Bostads radhusprojekt Brf Vintersolen sålde slut på bara några timmar. Det är NCC Building Norrland som kommer stå för totalentreprenaden av 15 radhus i Tuböle.

Vintersolen blir ett trevligt och barnvänligt område med 15 bostadsrätter som kommer ha en boarea på 115 kvadratmeter vardera. Tillsammans bygger parterna redan Brf Lärkfalken i Falkträsket, ett projekt med 17 radhus som kommer stå inflyttningsklara i slutet av 2021.

– Vi är väldigt glada över att få vara en del av den utveckling som sker i Skellefteå. Nu ser vi fram emot ytterligare ett samarbete med NCC och är övertygade om att även detta kommer bli ett lyckat projekt. Bostäderna sålde slut på bara några timmar och projekteringen startar inom kort, det känns bra att snabbt kunna få fram inflyttningsklara bostäder där dem behövs som mest. Vi hoppas få möjligheten att utveckla fler projekt i Skellefteå inom kort, säger Peter Martti, projektledare, Ekeblad Bostad.

Entreprenaden är redan avropad och NCC kommer påbörja markarbetena efter byggsemestern. Byggstart för bostadsprojektet är beräknat till augusti/september och husen kommer stå klara för inflyttning i kvartal fyra 2022.

De eftertraktade bostäderna har hög kvalitet, med vår erfarenhet från tidigare projekt och utvecklad byggmetod bygger vi moderna radhus för familjer i Skellefteå, säger David Jonsson, projektutvecklare, NCC Building Norrland.


Källa: Ekeblad Bostad


Skriv ut

Mest lästalillevrå

L5navigation

Farthinder / Proni

Unica Media AB © 2018
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se