Instagram


Facebook

Partrex AB och Combi Wear Parts AB ingår samarbete


2022-01-13

Bild: Partex

Partrex AB blir från 1 januari 2022 exklusiv representant och återförsäljare för den svenska slitdelstillverkaren Combi Wear Part AB. Samarbetet gäller för den svenska marknaden och för produktsortimenten C-REX och ProClaws, tänder, hållare och skärskydd till last- och grävskopor för entreprenad- och gruvmaskiner.

Combi Wear Parts AB, med huvudkontor i Kristinehamn och produktion i Ljungby är en globalt etablerad aktör som utvecklar och tillverkar unika slitdelssystem av högsta kvalitet för gruv-, anläggning- och muddringsindustrin. Combi Wear Parts AB har ca 100 anställda och omsätter cirka 220 miljoner kronor.

Partrex AB är en av Nordens ledande återförsäljare och leverantör av slitmaterial till skopor, snöplogar och markfräsar med säljkontor i Jönköping, Umeå och Rossön. Företaget är en av norra Europas största lagerhållare av slitageprodukter inom sina produktsegment. Partrex försörjer direkt eller indirekt tusentals företag i Norden från företagets centrallager i Hörnefors utanför Umeå. Partrex AB har 10 anställda och omsätter cirka 80 miljoner kronor.

– Combi Wear Parts är ett anrikt svenskt företag med ett brett sortiment av högpresterande produkter som passar mycket väl in i vår filosofi att bistå våra kunder med kostnadseffektiva lösningar, säger Göran Sjöström, VD vid Partrex AB.

– Vi är mycket glada att vi nu genom samarbetet med Partrex kommer att kunna nå ut bredare och mer kundnära till den svenska marknaden med våra produkter. Merparten av vår försäljning går idag på export men tiden kändes nu mogen för ett större fokus på marknaden här hemma i Sverige, säger Combi Wear Parts försäljningschef Freddy Oblack.

– Förutom att Combi Wear Parts produkter ger mycket bra totalekonomi och förenklar skopunderhållet så är vi övertygade om att många kommer att se ett mervärde i att som svenskt företag kunna köra med skoptänder och slitdelar producerade i Sverige, avslutar Göran Sjöström


Källa: Partex

Skriv ut

Mest lästalillevrå

L5navigation

Farthinder / Proni

Unica Media AB © 2018
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se