Instagram


Facebook

Smidmek fortsätter sin satsning - My Becker ny projektchef


2021-06-07

My Becker ser fram emot nya utmaningar på Smidmek samt att bredda sin kompetens ytterligare.
Bild: Roger Nellsjö
My Becker ser fram emot nya utmaningar på Smidmek samt att bredda sin kompetens ytterligare.

My Becker är ny projektchef på Smidmek. Företaget, som projekterar, levererar och monterar prefabricerade stål- och betongstommar, fortsätter att satsa och förstärker organisationen med ytterligare en projektchef som är stationerad i Skåne.

My Becker har arbetat i branschen sedan 2005 och kommer närmast från en tjänst på Abetong i Malmö där hon varit i drygt fyra år. Hon har 15 års erfarenhet av betong- och cementindustrin som totalt sysselsätter närmare 9 000 personer i Sverige.

I uppdraget som projektchef ingår att leda arbetet inom de olika projekten och att ha nära kontakter med leverantörer och beställare. Smidmek, som ingår i Peab Byggsystem, utför även entreprenader inom smides- och tunnplåtsarbeten.

– Det ska bli roligt att få bredda mig med nya projekt, nya arbetssätt och mer fokus på stål, säger My Becker, som tycker det känns som en nytändning att byta jobb.

Hon har tidigare i karriären arbetat på Skanska så stora koncerner i byggbranschen är inget nytt.

– Jag har fått ett gott intryck av Smidmeks ledning och jag är glad över förtroendet att få vara med i företagets fortsatta satsningar, säger hon.

Mårten Mattsson, avdelningschef för Smidmeks region syd, ser fram emot att ha en ny projektchef på plats.

– Med My Becker i laget kommer vi att kunna möta kundernas ökande efterfrågan, säger han. Hon har bred erfarenhet av branschen och kommer att starkt kunna bidra till att vi fortsätter att utvecklas och levererar på högsta nivå.

Smidmek har kontor i Eslöv, Göteborg och Stockholm. I Eslöv och Göteborg finns även verkstäder för tillverkning av stålelement. My Becker tillträder sin nya tjänst den 7 juni.


Källa: Peab


Tipsa en vn Skriv ut
Mest lästalillevrå

L5navigation

Onninen

Allu

modul-system

Byggval


Industrinät
Unica Media AB © 2018
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se