Instagram


Facebook

Svevia satsar på stora anläggningsprojekt


2022-02-04

Bild: Svevia

Svevia startar en ny verksamhet med namnet Stora projekt. Verksamheten kommer att arbeta nationellt och är ett led i division Anläggnings tillväxtstrategi.

– Vi har arbetet långsiktigt med en tydlig plan för att utveckla verksamheten och allt går enligt planerna. Att vi bildar en särskild grupp för stora projekt är en förutsättning för att vi ska kunna kalkylera och utföra större uppdrag inom ramen för vår tillväxtstrategi, säger Per Höglund, divisionschef Anläggning.

Arbetet kommer att ledas av Mattias Gretzer, regionchef för Anläggning i Stockholm. Två av bolagets mest kompetenta projektchefer på stora projekt Magnus Skoglund och Sven-Åke Bengtsson kommer också att ingå i arbetsgruppen.

Magnus Skoglund kommer närmast från en roll som arbetschef för Anläggning Härnösand. Sven-Åke Bengtsson kommer närmast från en roll som regionchef för Anläggning Syd.

Enheten kommer att räkna på och utföra projekt i hela landet tillsammans med de lokal arbetschefsgrupperna.

Svevia division Anläggning bygger nya vägar och bygger om befintliga. Även grundläggning, betongarbeten, markarbeten, vindkraft och miljörelaterade uppdrag inom marksanering tillhör kärnverksamheten. Divisionen driver hela eller delar av anläggningsprojekt från projektering och planering till utförande.


Källa: Svevia

Tipsa en vän Skriv ut
Mest lästalillevrå

L5navigation

Solide Fundamenter

Onninen

Allu


Pantrading

Entreprenad live 250

Industrinät
Unica Media AB © 2018
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se