Instagram


Facebook

Träffa BriodLights i monter D4 på Mittia skogstransport


2023-08-18

I monter D4 kommer besökare att få ta del av ett imponerande sortiment av arbetsljus, extraljus, positionsljus och baklampor. 
Bild:Abkati
I monter D4 kommer besökare att få ta del av ett imponerande sortiment av arbetsljus, extraljus, positionsljus och baklampor.
 


Den 18 – 19 augusti är det äntligen dags för årets främsta mötesplats inom skogstransportnäringen i Norden - Mittia skogstransport. BriodLights kommer tillsammans med Släpis vara på plats i monter D4 och presentera innovativa belysningslösningar.

I monter D4 kommer besökare att få ta del av ett imponerande sortiment av arbetsljus, extraljus, positionsljus och baklampor från välrenommerade varumärken som ABL, BriodLights, Lazer och Nordic Lights. Dessa produkter är några exempel på den stora bredd av innovativa belysningslösningar som vi erbjuder för att möta behoven inom skogstransportbranschen.

Mats Ågren, försäljningschef på Abkati, ser mycket fram emot Abkatis deltagande i mässan.

- Precis som tidigare år är förväntningarna höga eftersom det är en mycket bra mässa. Det jag och mina kollegor ser fram emot är att få träffa både gamla och nya kunder i en lättsam och trevlig miljö, säger Mats.

Att delta i mässan ger företag möjlighet att visa upp sina produkter och lösningar för skogstransportbranschen. Med Abkatis närvaro på mässan vill vi stärka vår ställning som en pålitlig och mångsidig partner inom skogstransportnäringen.

- En anledning till att våra produkter är eftertraktade inom skogstransportbranschen är deras pålitlighet och höga kvalitet. Många av produkterna används som original från OEM och har även valts av flera påbyggare i Sverige. Våra produkter är utformade för att klara av den tuffa miljö som skogstransportfordon arbetar i, berättar Mats.


Källa: Abkati 


Tipsa en vän Skriv ut
Mest lästalillevrå

L5navigation

Solide Fundamenter

Onninen

Allu

modul-system


Pantrading

Industrinät

Kubicom 250
Unica Media AB © 2018
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se