Instagram


Facebook

Ny regionchef på Veidekke Infrastruktur


2021-11-25

<span><span>Fredrik Indevall, ny regionchef för Veidekke Anläggning SydVäst.</span></span>
Bild: Veidekke
Fredrik Indevall, ny regionchef för Veidekke Anläggning SydVäst.

Fredrik Indevall har utsetts till ny regionchef för Veidekke Anläggning SydVäst. Han tillträder tjänsten den 1 januari 2022.

– Det här känns riktigt bra, säger Marcus C Nilsson, verksamhetsområdeschef för Veidekke Infrastruktur i Sverige. Fredriks förmåga att vara involverande, bygga framgångsrika team, genomföra projekt med hög lönsamhet, hög kvalitet och med nöjda kunder gör honom till ett självklart val som ny Regionchef i Anläggning SydVäst.

Fredrik med sina 15 år i Veidekke är en trygg ledare med Veidekkes värderingar högst upp på listan, vilket bådar gott inför framtiden. Han efterträder Peter Svenningsson som chef för en stabil region med fina projekt inom infrastruktur, en bra orderstock och med kompetenta medarbetare vilket gör att utgångsläget framåt ser riktigt bra ut.

– Detta blir både spännande och kul och jag ser fram emot att få fortsätta jobba ihop med alla i regionen i min nya roll som regionchef, säger Fredrik. Utmaningar kommer alltid att finnas, men är det något jag lärt genom åren så är det att om vi sköter oss i projekten och bemannar oss rätt så brukar det alltid sluta på ett bra sätt.


Källa: Veidekke


Skriv ut
Mest lästalillevrå

Hogia

L5navigation

Farthinder / Proni

Unica Media AB © 2018
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se