Instagram


Facebook

Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:

ABT Bolagen anlitar Pinpointer för projekt i Stockholm


2021-02-11

ABT Bolagen anlitar Pinpointer.
Bild: Pinpointer
ABT Bolagen anlitar Pinpointer.

Svenska techbolaget Pinpointer fortsätter att växa. Allt fler bolag och entreprenörer ser fördelarna med den digitala tjänsten som effektiviserar och automatiserar hanteringen av schaktmassor samtidigt som miljökraven uppfylls. Den senaste i raden att ansluta sig till tjänsten är ABT Bolagen som valt Pinpointer för ett längre projekt med Stockholm Vatten.

ABT Bolagen arbetar med att tömma Stockholm Vattens två avsättningsytor i Bromma och Älsvjö. Som i alla projekt av den här typen, är det av högsta vikt att det görs provtagningar och analyser på massorna för att se till att de klassas enligt alla rådande miljökrav och hanteras på rätt sätt. Det material som inte går att återanvändas behöver lämnas på godkända anläggningar. Genom att använda Pinpointers lösning kan ABT Bolagen vara trygga med att allt material hamnar på rätt ställe till ett konkurrensmässigt pris.

– För oss är det a och o att samarbeta med de bästa aktörerna i branschen för att vi ska kunna genomföra vårt uppdrag. Pinpointer har hög kompetens inom miljöområdet och med deras digitala plattform kan vi känna oss säkra på att de massor vi hanterar hamnar på godkända anläggningar samtidigt som vi kan effektivisera vårt arbete, säger Mattias Flink, säljare på ABT Bolagen.

På Pinpointers digitala plattform matchas de entreprenörer som vill bli av med sitt avfall och sina schaktmassor med Sveriges största nätverk av mottagare, baserat på minsta möjliga miljöpåverkan och bästa prissättningen. De tar hand om all administration och säkerställer att den sköts enligt gällande praxis.

– Att ABT Bolagen väljer Pinpointer för hantering av massor är ytterligare ett kvitto på att Pinpointer är en tjänst som skapar trygghet. Det kan vara snårigt att veta hur man ska leva upp till alla miljökrav som omgärdar branschen och med vår digitala plattform vill vi göra det enkelt och automatiskt, säger Joakim Klintred, grundare och vd på Pinpointer.


Källa: Pinpointer


Tipsa en vän Skriv ut
Mest lästalillevrå

L5navigation

Solide Fundamenter

Onninen

Allu


Pantrading

Entreprenad live 250

Industrinät
Unica Media AB © 2018
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se