Instagram


Facebook

Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:

NYHET! Kombinationsuttag USB-A & USB-C


2023-05-16

USB-A Och USB C | Enkel montering | Inspänning i multivolt 8-34VDC 
Bild:OEM Automatic AB
USB-A Och USB C | Enkel montering | Inspänning i multivolt 8-34VDC
 


Med våra enkla, dubbla och kombinationsuttag av USB-A och USB-C kan du enkelt ladda dina enheter med hög hastighet och pålitlighet.

USB-uttag för fordonsapplikationer

Våra USB-uttag för fordonsapplikationer är tillverkade av högkvalitativt material för att säkerställa att de håller länge och ger dig den effektivitet och pålitlighet som du behöver på vägen. Just USB-uttag för fordonsapplikationer har blivit alltmer populära eftersom många människor använder sina mobiltelefoner, surfplattor och andra enheter under arbetsdagen. Dessa uttag gör det möjligt att ladda enheter i fordonet, så att du alltid har tillräckligt med ström för att använda dina enheter när du behöver dem.

Olika typer av USB-kontakter

Vi har tre typer av USB-uttag för fordonsapplikationer: enkel USB-A, dubbel USB-A och kombination av USB-A och USB-C. Enkla USB-A-uttag ger dig möjlighet att ladda en enhet åt gången, medan dubbla USB-A-uttag gör det möjligt att ladda två enheter samtidigt.

 

 

Kombinationsuttag av USB-A och USB-C

Kombinationsuttag av USB-A och USB-C ger dig möjlighet att ladda både gamla och nya enheter på samma gång. Detta är särskilt användbart eftersom många nya enheter använder USB-C-anslutningar, medan äldre enheter fortfarande använder USB-A-anslutningar. Att ha båda dessa anslutningar tillgängliga på samma uttag gör det enkelt att ladda alla dina enheter på samma ställe

 

USB-A-uttag

Vårt enkla USB-A-uttag är perfekt för att ladda en enhet åt gången, så att du alltid kan hålla din telefon eller surfplatta laddad och redo för användning under arbetsdagen. Behöver du ladda flera enheter samtidigt? Vårt dubbla USB-A-uttag ger dig möjligheten att ladda två enheter samtidigt med hög hastighet


Källa: OEM Automatic AB


Tipsa en vn Skriv ut
Mest lästalillevrå

L5navigation

Onninen

Allu

modul-system

Byggval


Industrinät
Unica Media AB © 2018
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se